PRODUCA Consultancy  Home 
   
 

‘The key is not to prioritize what's on your schedule, but to schedule your priorities.’

Stephen R. Covey, Amerikaans auteur (1932-2012)

 

 

 Wij hanteren een projectmatige aanpak met duidelijke afspraken over doelstelling, kwaliteit en kosten. Eventueel kunnen al onze diensten samengesteld en gepresenteerd worden in het Nederlands, Engels en Duits.

AANVRAAG INFORMATIE

 

Deskundige en marktgerichte expertise waar u iets mee kunt. Daarin bestaat de bijdrage van PRODUCA CONSULTANCY aan een veiligere en meer efficiënte procestechnologische werkomgeving. De veiligheid van mens en milieu is leidend, effectiviteit van productieprocessen in Europese industrieën staat voorop. Onze kennis en kunde optimaliseren elk productieproces, geven antwoord op elk bedrijfsveiligheidsvraagstuk en maken recente technologische ontwikkelingen inzichtelijk.

De consultancytak van PRODUCA richt zich voornamelijk op de procesindustrie en is de aangewezen partner voor technische en veiligheidskundige verbetertrajecten. Onze consultants hebben zich op verschillende terreinen gespecialiseerd. Met name de onderwerpen functionele veiligheid (SIL), explosieveiligheid (ATEX), productiviteit (benchmarking) en veldcommunicatie (veldbussen) hebben onze speciale aandacht.

 
        © PRODUCA 2011